Beste Brabantse Marketeer Beste Brabantse Marketeer

Nina Hoek van Dijke

Nina Hoek van Dijke van Jong & Je Wil Wat won de prijs πŸ†als Beste Brabantse Marketeer in de categorie "Maatschappelijk impact". Hoe gaat het nu met haar en hoe heeft zij deze hele "reis" ervaren? Lees hieronder πŸ‘‡πŸ»haar verhaal.

π™‚π™šπ™£π™€π™’π™žπ™£π™šπ™šπ™§π™™
Het was een geweldige eer om genomineerd te worden. Het kwam uit onverwachte hoek. En ik voel me daar heel dankbaar voor. Het was ontzettend waardevol om te zien hoe groot mijn netwerk is en hoeveel mensen me een warm hart toedragen toen ik hen opriep om op me te stemmen. De jury deed een pittig interview, waardoor ik bijna aan mezelf ging twijfelen als marketeer. Maar dat heeft me enorm scherp gezet, om te beargumenteren waarom ik dat wél ben. 

π™π™šπ™šπ™¨π™©π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š π™ͺπ™žπ™©π™§π™šπ™žπ™ π™žπ™£π™œ
Het was een ontzettend gezellige dag, waarin ik een mooi netwerk heb leren kennen met allemaal bevlogen mensen. Ik begon heel koeltjes aan de dag, maar op het moment dat ik stond te wachten op de uitreiking was ik zo zenuwachtig. En de blijdschap bij het winnen van de BBM was onbeschrijfelijk.  

π™π™šπ™›π™‘π™šπ™˜π™©π™žπ™š π™šπ™£ π™™π™–π™£π™ π™—π™–π™–π™§π™π™šπ™žπ™™
Het was een enorm mooi moment van reflectie en dankbaarheid. Reflectie op wat ik tot op heden allemaal gedaan en bereikt heb. En daar ook echt een keer bij stil staan en trots op zijn. Zie mijn linkedinpost hierover. https://lnkd.in/etiPpEuN En dankbaarheid voor de vreselijk veel lieve berichten die ik heb gehad van mijn netwerk. 

Winnaars_2022_website_Nina.jpg